ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & SERVICE

Φροντίζουμε για την κάλυψη των επαγγελματικών αναγκών σας και για τη συνεχή τεχνική υποστήριξη σε κάθε σας πρόβλημα.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η έμπειρη ομάδα μας καταγράφει όλες τις ανάγκες σας, μελετάει και σχεδιάζει το χώρο σας και σας προτείνει τις ιδανικές για εσάς λύσεις επαγγελματικού εξοπλισμού.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Αφού επιλέξετε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας, αναλαμβάνουμε την παράδοση και την εγκατάστασή του στον χώρο σας.

Παράλληλα, η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλάβει εγκαταστάσεις Υγραερίου, Φυσικού αερίου καθώς και συστήματα Εξαερισμού και Πυρόσβεσης για την διασφάλιση των εγκαταστάσεων και με πλήρη μηχανολογική κάλυψη βάσει των διατάξεων του νόμου.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Κατά την πρώτη περίοδο λειτουργίας των συσκευών που προμηθευτήκατε από την εταιρεία μας, προβλέπεται εγγύηση καλής λειτουργίας.

Για οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή βλάβη προκύψει σε κάποια από αυτές τις συσκευές, καλέστε μας και εμείς αναλαμβάνουμε την δωρεάν επισκευή ή και αντικατάσταση αυτής.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε με τις συσκευές σας, σας παρέχουμε ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη από την εξειδικευμένη και τεχνική ομάδα μας.

Η άφιξη του συνεργείου μας στο χώρο σας γίνεται άμεσα και αν κριθεί αναγκαίο η συσκευή μεταφέρεται στο χώρο μας όπου διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό για την γρήγορη και αποτελεσματική επισκευή της.